Dan ‘D’ – 30
To je to, dragi prijatelji. Uradna kampanja za predsedniške volitve se je začela. Ko sem pred pol leta med (političnimi) znanci testiral idejo, da kandidram za predsednika republike, mi je večina dobrohotno svetovala, naj ne grem v to. Ker se bom skuril. In da je tako ali tako že vse odločeno, kdo bo nova predsednica.
Pa sem vseeno prisluhnil notranjemu prepričanju in si zaupal, da sprejemam pravilno odločitev.
Kako se je vse spremenilo! Ena favoritka je odstopila, njeni pa so pripeljali novega favorita. 30 dni se bo sedaj preizkušalo, kdo je imel prav.
Kandidaturo sem vložil kot neodvisni kandidat s podpisi 12.977 volivk in volivcev. Zato sem finančno odvisen zgolj od donacij posameznikov. Nekateri kandidati s tem ne bodo imeli težav, pri meni pa velja, da več kot bo donacij, več plakatov bo (https://anzelogar.si/podpora-kampanji/ ). Hvala vsem, ki ste mi in mi še boste pomagali pri tej predvolilni kampanji SODELUJMO #ZAprihodnost.🙏🙏
Že dolga leta nazaj sem si obljubil, da se bom prvič povzpel na Triglav – le ob posebni priložnosti.
Ko sem se pred dobrega pol leta dokončno odločil, da kandidram, sem si takrat rekel, ZDAJ je čas za Triglav. Samo enkrat prvič kandidraš za predsednika republike. In samo enkrat se prvikrat povzpneš na Triglav. Tako sem sklenil, da se na vrh povzpnem na začetku volilne kampanje in na Dan slovenskega športa. To je ta dan, danes. Ko to berete. Razmere pa takšne, kot ob začetku najave kandidature.
In sem šel in tudi prišel gor. Iz spoštovanja do gore. Iz spoštovanja do Slovenije. Iz spoštovanja do funkcije predsednika republike in iz spoštovanja do simbolnega vzpona na vrh Slovenije. Zdaj sem že na Kredarici, jutri pa varno v dolino. Vreme pa, nad pričakovanji 😉.
Do takrat pa, ne pozabite: SODELUJMO #ZAprihodnost
Samo eno Slovenijo imamo!

Zadnje objave

▶️▶️▶️Dan ‘D’ - 30 To je to, dragi prijatelji. Uradna kampanja za predsedniške volitve se je začela. Ko sem pred pol...

Objavil/a Anže Logar dne Petek, 23. september 2022

Vprašanja in pobude volilcev