V sklopu tedna mobilnosti sem se zjutraj s kolesom odpravil na želežnisko postajo v Ljubljani, in pot nadaljeval z vlakom do Murske sobote. Od tam pa sem pot nadaljeval s kolesom do podjetja Roto.
Gre za družinsko podjetje, ki v Sloveniji zaposluje več kot 300 ljudi v svoji skupini pa več kot 500 vse skupaj v 8 tovarnah po evropi . Ogled tovarne in proizvodnje, kateri izdelki se izvazajo po celem svetu dokazujejo kako inovativni smo Slovenci. So eni najvecjih proizvajalcev rezervarjev za meteorne vode in čistilnih naprav, v zadnjih letih pa se posvečajo izdelavi produktov iz recikliranega materiala. Kot primer so mi
pokazali kajak, ki je 100% narejen iz recikliranih polivinilastih vrečk. V izdelavi pa imajo že prototip iz recikliranih ribiških mrež in ribiških vrvi.
Za zaključek dneva pa še na Svetovno prvenstvo v tekmovanju s toplozračnimi baloni v Murski Soboti. Pogled na nebo z vec kot 105 baloni iz 34 drzav sveta je zares nekaj neverjetnega.

Zadnje objave

➡️➡️Teden mobilnosti V sklopu tedna mobilnosti sem se zjutraj s kolesom odpravil na želežnisko postajo v Ljubljani, in...

Objavil/a Anže Logar dne Torek, 20. september 2022

Vprašanja in pobude volilcev