➡️➡️Polet z balonom – poskus št. 2…
Današnji dan sem začel z obiskom župana Rogatca. Najin pogovor je tekel o trenutnih izzivih in projektih občine ter o prihajajočih lokalnih volitvah. Skupaj sva si ogledala dvor Strmol, katerega obnova se je trajala od leta 1995 do 2003. V samem dvoru je mogoče videti tipične grajske sobane, umetniške razstave in tradicionalne slovenske rokodelske dejavnosti.
Pot sem nato nadaljeval proti gradu Rakičan, kjer je bila zbirna točka za polet z balonom. V drugo gre rado pravijo. Vreme nam je tokrat šlo na roke. Istočasno so, sicer iz drugega mesta, vzleteli tudi tekmovalci, kar pa je povzročilo še lepši pogled na nebo in pokrajino. Voznik našega balona je bil Britanec, ki je pilot Airbusa A380 v letalski družbi Dubai Emirates. S svojim britanskim humorjem, nas je zabaval celo pot, na koncu pa, kot se za pilota takšnega letala spodobi, pristal z odliko. Po pristanku sem pridobil diplomo in naziv Barona plemenitega Prekmurskega.

Zadnje objave

➡️➡️Polet z balonom - poskus št. 2… Današnji dan sem začel z obiskom župana Rogatca. Najin pogovor je tekel o trenutnih...

Objavil/a Anže Logar dne Torek, 20. september 2022

Vprašanja in pobude volilcev