V svojem programu namenjam posebno težo prihodnosti mladih v Sloveniji, zato se tudi srečujem z različnimi posamezniki, ki so na področju mladih posebej aktivni.
Prejšnji teden sem se srečal s predstavniki Študentska organizacija Slovenije – ŠOS, ki so mi predstavili problematiko študentov, posebej vprašanje nastanitev v Ljubljani in Kopru, ter vprašanje psihosocialne in psihoterapevtske pomoči. Dogovorili smo se, da bomo vzdrževali redni dialog v okviru mojega poudarjanja mladinske perspektive v programu.
Na povabilo dekanje Ekonomske fakultete Metke Tekavčič sem se kot alumni fakultete tudi usedel z mladimi študenti in prisluhnil študentski problematiki, v dialogu z njimi pa iskal odgovore ne prihodnje globalne izzive.
Danes pa je prav poseben dan za bruce, ki prvič prestopajo prag svojih fakulet, zato sem se tudi sprehodil skozi stojnice na Kongresnem trgu in za trenutek spet začutil živež študentskega življenja. Čudovita leta, čudovito obdobje, zato ga študentje čim bolj izkoristite – pa ne le za knjigami😉

Zadnje objave

➡️➡️ Sodelujmo #ZAmlade V svojem programu namenjam posebno težo prihodnosti mladih v Sloveniji, zato se tudi srečujem z...

Objavil/a Anže Logar dne Ponedeljek, 03. oktober 2022

Vprašanja in pobude volilcev